Taxatierapport Welkom Amersfoort

Bij Welkom Amersfoort bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie in Amersfoort en omgeving. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

NWWI taxatierapport Amersfoort

Wanneer u een hypotheek gaat aanvragen zal de hypotheekverstrekker vragen naar een gevalideerd rapport. Een NWWI gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Dit taxatierapport wordt tevens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bij ons kunt u al terecht voor een NWWI gevalideerd taxatierapport vanaf € 500,- incl. btw.

Let op: Kijk goed naar de geldigheidsduur die uw hypotheekverstrekker hanteert voor een taxatierapport. Dit kan variëren van drie tot zes maanden.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

Wij zijn lid van de NVM, Nederlands Register Vastgoed Tarieven, Erken taxateurs Unie, en het NWWI.