NWWI / NHG taxatie in de regio Amersfoort

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI waardoor het taxatierapport door alle hypotheek geldverstrekkers en NHG zal worden geaccepteerd.

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is de naam van de garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning.

Met de NHG betaalt u een lagere hypotheekrente. De rentekorting kan oplopen tot 0,8%. Dat betekent elk jaar opnieuw honderden euro's voordeel.

NWWI voldoet aan alle eisen voor NHG taxaties. Een taxatierapport met NWWI keurmerk wordt door alle hypotheek geldverstrekkers en NHG geaccepteerd.

Werkwijze

Na ontvangst van de taxatie aanvraag wordt er (waar mogelijk dezelfde dag nog) telefonisch contact opgenomen. Binnen 3 dagen wordt er een afspraak voor opname gepland. Na uiterlijk 5 werkdagen na opname van de woning ontvangt u het taxatierapport per mail. Betaling gaat per eenmalige incasso.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Wij gaan altijd zeer zorgvuldig om met deze gegevens. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.

Een NHG / NWWI taxatie aanvraag plaatsen kan heel eenvoudig via ons contactformulier. Er wordt nog dezelfde (of eerstvolgende) dag contact met u op om uw taxatie verder te bespreken.